Webinar 2 juli terugkijken

Op donderdag 2 juli vond de eerste online informatiebijeenkomst plaats. Douwe Korting en Bram Veldhuis van Herenboeren Nederland waren beiden digitaal aanwezig evenals de kartrekkers van Herenboeren Duinstreek. Samen met hen hebben we uitgelegd wat het herenboerenconcept inhoud en waar wij staan met het initiatief Herenboeren Duinstreek. De kartrekkers werden voorgesteld en tijdens de presentatie werden er vragen gesteld en beantwoord natuurlijk!

Er waren zo’n 35 deelnemers aanwezig met goede vragen en leuke reacties. Een aantal deelnemers hebben de intentieverklaring om herenboer te worden hebben ondertekend, fantastisch!

Binnenkort zullen we opnieuw een online bijeenkomst houden, maar er komen ook fysieke bijeenkomsten op verschillende locaties. Wil je nu alvast de webinar van 2 juli terugkijken dan kan dat! Klik hier of op de afbeelding hieronder en kijk en luister mee.

Deel dit bericht: