Webinar 1: Natuurgedreven 25 februari terugkijken

 

Op donderdag 25 februari vond ons eerste Webinar plaats. Dit webinar organiseerden we speciaal voor de aspirant-leden van Herenboeren Duinstreek. Het was de eerste van een reeks van drie Webinars waar we dieper ingaan op de drie pijlers van het Herenboeren-concept. 

Op 25 februari stond Natuurgedreven op het programma. Grondlegger van Herenboeren Geert van der Veer nam ons mee in zijn verhaal. Wat wordt er precies verstaan onder de het begrip natuurgedreven?

Vervolgens namen onze kartrekkers Diederik en Anne ons mee in de wondere wereld van de bodem, want een gezonde bodem is de basis van ons voedsel en alles wat er in, op en boven leeft. Helaas waren er wat technische problemen, dus plaatsen we hun presentatie ook nog even apart.

Je kunt de het Webinar terugkijken door op de video hieronder te klikken.

Op 18 maart en 8 april volgens de Webinars Sociaal Verbonden en Economisch Gedragen. Ben je lid dan kun je hierbij zijn. Of wordt snel lid dat kan natuurlijk ook. Neem contact op via duinstreek@herenboeren.nl 

Webinar 1: Natuurgedreven 25 februari

Deel dit bericht: