Skip to content
Sluit

Team Communicatie

header4-herenboeren
Dit team maakt de Nieuwsbrieven, maar verzorgt ook de website en denkt na over hoe we de communicatie bij HBDS het beste kunnen aanpakken. Vragen daarbij zijn: Wat is onze boodschap? Hoe kunnen we die die op een goede manier uitdragen, intern en extern? Hoe kan onze interne communicatie de vorming en uitbouw van onze coöperatie ondersteunen? 
We beschikken over een website, e-nieuwsbrief en facebookpagina. Hoe stemmen we dat op elkaar af? Onze aanpak staat nog in de kinderschoenen. Via speciale edities van de nieuwsbrief gaan we met allerlei betrokken praten over hoe zij bijdragen aan de uitbouw van de “boerderij”. We hopen dat steeds meer mensen ons weten te vinden als ze iets te melden hebben dat voor anderen interessant kan zijn. We hebben nu vier leden. 
Wij volgen de ontwikkeling van Herenboeren Duinstreek op de voet. Als team zitten we dichtbij de nieuwsbronnen. We onderhouden nauwe contacten met bestuursleden, onze boeren en de themagroepen. Dat maakt dit werk erg interessant. Spreekt dit je aan? Meer mensen zijn zeker welkom! Zeker tekstschrijvers. Maurice van Oostrom heeft kennis van de techniek achter de website en overige elektronische communicatiemiddelen. René Marc Blom is onze fotograaf en opmaker. Feiko van der Veen schrijft de meeste teksten en doet interviews. Maarten Schiphorst is de contactpersoon vanuit het bestuur. Feiko van der Veen is ook onze coördinator. Hij is bereikbaar via feikovanderveen (at)xs4all.nl